skip to Main Content
Vereniging

De haven van WSV Lisse bestaat sinds februari 2016, 23 jaar. Een moderne goed uitgeruste haven, met nieuwe sanitaire unit, water en elektra beschikbaar op elke ligplaats.

De vereniging ontleent zijn bestaansrecht aan een grote groep enthousiaste leden, die voor de vereniging door de jaren heen veel vrije tijd en inzet hebben geïnvesteerd. Onze vereniging is geleidelijk gegroeid naar zo’n 150 leden en donateurs.

De doelstelling van de vereniging is om collectief watersport te bedrijven in volle harmonie; daarom verwachten wij nogal wat van onze leden, donateurs en gasten. Als bestuur hopen wij dat ieder zich loyaal en constructief opstelt om genoemde doelstelling te bereiken.

Om deze collectieve doelstelling gestalte te geven, worden er gedurende het hele jaar diverse activiteiten georganiseerd. Dit kunnen vaartochten, gezellige bijeenkomsten, cursussen en bijvoorbeeld gezamelijke werkdagen zijn. Iedereen is vrij om aan deze activiteiten deel te nemen. Maar de activiteiten zijn wel bedoeld ter ondersteuning en bevordering van de goede sfeer en het onderhouden van de onderlinge sociale contacten binnen de vereniging.

Inloggen

This content is available to members only. Please login or register to view this area.

Een paar van onze sponsoren
Recent Nieuws

Gondelvaart en een verzoek van de EC.

Lees Meer

98ste Kaagweek

Van 19 juli t/m 22 juli 2018 is het weer Kaagweek. Zie programma

Lees Meer

Het Kanaal van juni staat weer online

Onder de kop vereniging is het nieuwste Kanaal weer geplaatst.

Lees Meer
Komende Evenementen

Gondelvaart en een verzoek van de EC.

Lees Meer

98ste Kaagweek

Van 19 juli t/m 22 juli 2018 is het weer Kaagweek. Zie programma

Lees Meer
Back To Top